Laster opp video fil...
Treningsøkta.no tilbyr:
For Treneren:
 • et bibliotek med øvelser, ferdiglagde økter og annet faginnhold
 • lage egne treningsøkter, sesong- og utviklingsplaner
 • oppfølging av kamper
 • kommunikasjons- system
 • rapporter og statistikk for lag og spillere
 • tegneverktøy for å lage egne øvelser
 • informasjon til foreldrene
For Spilleren:
 • bedre trening hjemme
 • bedre forberedt til treningsøktene
 • loggbok pr. sesong og akkumulert
For Ledelsen:
 • oversikt over treninger og treningsarbeid
 • banefordeling
 • oversikt over utstyret
 • kvalitetssikring
 • informasjonssystem
Nå også med: Ferdiglagde treningsøkter pr. aldersgruppe med utvalgte favorittøvelser
Produkt- oppgraderinger er inkludert i prisen

Bekreftelser

Hjem
Even Pellerud, Hovedtrener for det Norske Kvinnelandslaget, Norway
Even Pellerud

Jeg har hatt muligheten til å følge utviklingen av S2S de siste par årene. Jeg er imponert over grundigheten og langsiktigheten som preger arbeidet bak dette ny treningsverktøyet.

Even har en lang karriere som spiller og trener for klubblag og for landslag. Han bygget opp og ledet det norske kvinnelandslaget som vant World Cup i 1995, og ledet de kanadiske kvinnene til World Cup i 2003 og i Kina nå i 2007.

Teddy Moen, Daglig leder for Norsk fotballtrener-forening, Norway
Teddy Moen

God "coaching" er en svært krevende oppgave - både på banen og bak skrivebordet. Internet åpner opp for bedre og mer tidseffektiv planlegging, forberedelse og kommunikasjon. Et "online coaching" verktøy som S2S, representerer nye muligheter og en lettere situajon for trenerne.

Ved siden av sin stilling i NFT, holder Teddy nå på å avslutte en doktorgrad ved Norges Indrettshøyskole. Han har lang erfaring som trener og klubbleder i Christiansand Fotballklubb. Teddy er også ekspertrådgiver for det Europeiske Fotballtrenerforbundet (UEFT).

Trond Eriksen, Trenerkoordinator i Stabæk Fotball, Norway
Trond Eriksen

Som eliteserieklubb, er utviklingen av våre unge spillere ekstremt viktig. For våre U14-U19 lag bruker vi utviklingsplandelen av S2S verktøyet. For de yngre komponerer vi treningsøkter ved å velge øvelser fra biblioteket eller ved å legge inn ferdiglagde økter.

Trond har vært Trenerkoordinator i Stabæk siden 1997. Før dette trente han ungdommer i nesten 20 år og var også sportslig ansvarlig på kretsnivå.

Roger Gustafsson, Leder for Ungdomsakademiet i IFK Gøteborg, Sweden
Roger Gustafsson

Dette er det mest komplette vertøy for trening og treingsarbeid som jeg har sett. Vi bruker nå verktøyet for alle våre lag. Kobinasjonen av fotballkompetanse og planlegging øker effektiviteten, kvaliteten og kontinuiteten i vårt treningsarbeid.

Roger har trent unge spillere i fotball i mer enn 30 år. I løpet av seks år på 90-tallet ledet han også IFK Gøteborg til 5 svenske seriegull og deltok i sluttspill i Champions League tre ganger.

Tony DiCicco, President i SoccerPlus Goalkeeper School og Field Player Academy, United States
Tony DiCicco

S2S biblioteket inneholder en imponerende samling av ferdigheter og øvelser med videokutt og støttemateriale både fra treningsfeltet og fra kamper på høyt nivå. Personlig setter jeg pris på den omfattende samlingen av øvelser for målvaktsteknikk og taktisk trening.

Tony er en av de mest respekterte trenerne i USA, og den eneste som har vunnet både en Olympisk gullmedalje og en verdenscup. Han sitter i FIFAs trenerpanel. Tony var en "All-American" målvakt og spilte på det amerikanske landslaget.

Jacob Daniel, Sportslig direktør, Georgia State Soccer Association, United States
Jacob Daniel

I GSSA har vi hatt gleden av å arbeide sammen med S2S i videreutvikling av tegneverktøyet for diagrammer. Vi vil bruke dette til å utforme og vise diagrammer i våre instruksjonsmanualer. For oss er det viktig at tegneverktøyene er lette å bruke og at de skaper gode illustrasjoner av øvelsene. Og at vi kan overføre dem til tekstdokumenter eller "power point" presentasjoner.

Jacob har vært direktør for treningsarbeid for Georgia Soccer siden 1993. Han er ansvarlig for trenerutdanning og spillerutvikling for det statlige forbundet og er medlem of US Soccer National Instructional Staff, så vel som US Soccer Regional ODP Staff.

Willi Ruttensteiner, Sportsdirektør Østerikske Fotballforbundet, Austria
Willi Ruttensteiner

The co-operation between ÖFB and S2S gives the around 2.300 clubs in Austria, not only the possibility to share their competence between each other, but also to benefit from the ideas and methods of the ЦFB main coaches.
In addition, the platform provides powerful tools for management and communication for the teams and the club.

Som Sportsdirektør har Willi Ruttensteiner det overordnede ansvaret for trening og treneropplæring i Østerike.

Willi Temper, President i det Østerikske Fotballtrenerforbundet, Austria
Willi Temper

Developing football competence is one of the most important objectives of the Austrian Football Trainer Association. Based on this, we consider internet to represent a new opportunity to support reaching increasingly higher levels. An internet platform like S2S is an ideal tool for the coach to improve planning of training sessions and communication within the clubs.

Willi Temper har en lang karriere som spiller og trener på ulike nivå. Han er idag president i BØFL.

Roman Stary, hovedtrener for U16 FK Austria Wien og assistenttrener for U20 Landslaget, Austria
Roman Stary

Earlier, Roman Stary was Head of the Youth Academy of Austria Kärnten. He then commented:
Talent development is of essential importance for us. Already, 30 players have made their way from the Academy into the Austrian premier league.
All coaches in our Youth Academy prepare their training sessions with S2S. For me, as the Head of the Academy, the platform provides an excellent tool to follow-up all coaching activities and to discuss them with the respective coaches.

Roman Stary kan se tilbake på en lang karriere som profesjonell fotballspiller. Han har spilt for Rapid og Austria Wien, First Vienna, GAK og Wacker Tirol før han avsluttet sin aktive karriere i 2006 hos FC Kelag Kärnten.

Oppgrader til Full Tilgang
Oppgrader til Full Tilgang
Spillerlisens er nødvendig.

Dette vil gi spilleren og deg, samt andre trenere på laget, Full Tilgang til hele Spillerutviklingsdelen av programmet for spilleren.

I Spillerutviklingsdelen er fokus på hver spiller - ikke bare på laget.